Menu

Beers and Drinks

Beers & drinks

Bij goed eten hoort natuurlijk een lekker biertje of een goed glas wijn. Bert heeft tien bieren op de tap en meer dan vijftijg andere speciaalbieren en wil snel naar de 100. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren welke biertjes het best passen bij je gerecht. Wil je liever iets anders drinken? Onze wijnen en overige dranken zijn net als onze bieren met zorg uitgekozen en we hebben bijna alles.

Lunch          Diner

Oerhollands eten

Bert is een fijne plek. En het eten? Tja, dat is wat het is. Maar dan van de kwaliteit die je wil.

Want ook het eten van ons eigen landje kan iets speciaals zijn wanneer het goed gedaan is. Genieten van een heerlijk op smaak gemaakt stooflapje of stamppot. Smullen van snert met alleen de beste ingredienten en de met goud bekroonde rookworst  van slagerij van Elst. Lekker een mosselpannetje uitpakken of een bord vers gebakken sliptong soldaat maken. Bij ons kan het. En alles dat we serveren, daar staan we honderd procent achter. 

Voor iedereen

Bert is er voor iedereen. Voor de vleeseter, de viseter en de vegetarier. Aan alle gerechten besteden we de best mogelijke aandacht. Heb je speciale wensen dan kunnen we vast wel wat regelen. Heb je een allergie? Laat dat ons dan weten! We’ll take care of you.

Lunchen, werken, bieren?

Bert is een fijne plek om te zijn. Zowel overdag als s’avonds. Overdag is er meestal genoeg plek om te werken of te studeren. er zijn overal stopcontacten. Vanaf 6 maart is er lunch verkrijgbaar. Je hebt al een topbroodje voor 3.80 eu en de luchkoffie of thee kost 1.50.  

FF LEKKER LUNCHEN? Dat doe je bij Bert.

S’avonds is het de plek om te bieren, te borrelen en lekker te eten. Bij Bert zien we je en vinden we het leuk dat je er bent.