Menu

Beers & drinks

Bij goed eten hoort natuurlijk een lekker biertje of een goed glas wijn. Beers & Bites heeft tien bieren op de tap en meer dan vijftijg andere speciaalbieren en wil snel naar de 100. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren welke biertjes het best passen bij je gerecht. Wil je liever iets anders drinken? Onze wijnen en overige dranken zijn ook met zorg uitgekozen en we hebben bijna alles.

Lekker eten

Ons menu is niet heel uitgebreid maar wat we doen doen we goed. Onze Club Beef Burger is van biologisch rund en nu al befaamd. Bij Beers en Bites houden we van de wereld, van een laagdrempelige sfeer en van kwaliteit. En dat hoeft niet duur te zijn. Dat blijkt wel. Het bourgondische zit in onze genen.

En Bert? Bert likes you anyhoe

Voor iedereen

Beers & Bites heeft diner als lunch en is voor iedereen. Heb je speciale wensen dan kunnen we vast wel wat regelen. Heb je een allergie? Laat dat ons dan weten! we’ll take care of you.


Samen chillen

Beers & Bites is een fijne plek om te zijn. Zowel overdag als s’avonds. Overdag is er meestal genoeg plek om te werken of te studeren. er zijn overal stopcontacten. Vanaf september is er lunch verkrijgbaar.

S’avonds is het de plek om te bieren, te borrelen en lekker te eten. Bij Beers & Bites zien we je en vinden we het leuk dat je er bent.