Menu

Beers and Drinks

Beers & drinks

Bij goed eten hoort natuurlijk een lekker biertje of een goed glas wijn. Beers & Bites heeft tien bieren op de tap en meer dan vijftijg andere speciaalbieren en wil snel naar de 100. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren welke biertjes het best passen bij je gerecht. Wil je liever iets anders drinken? Onze wijnen en overige dranken zijn ook met zorg uitgekozen en we hebben bijna alles.

Lunch          Diner

Lekker eten

Biologisch vlees en vega is in een mooie balans. Onze dinner plates to share zijn gevarieerd, gezellig en van hoge kwaliteit en over het algemeen ruim voldoende als hoofdmaaltijd. Daarnaast zijn er nog 8 diner plates (zie ons menu in de linkjes hierboven). De  Beers en Bites Club Beef Burger is van 100% biologisch rund en nu al befaamd. Onze fantastisch lekkere  spareribs zijn ook volledig biologisch en afkomstig van dieren die geen aanslag zijn op de planeet en gewoon een fijn leven hebben gehad zoals het hoort. We hebben ravioli, salade en sate. De vegan beyond meat burger is de allerbeste vervanger wannneer je geen vlees wil maar die wel zo smaakt. Of toch liever de bietenburger?

Voor iedereen

Bert’s Beers & Bites heeft een goed en betaalbaar diner evenals lunch en is voor iedereen. Heb je speciale wensen dan kunnen we vast wel wat regelen. Heb je een allergie? Laat dat ons dan weten! We’ll take care of you.

Lunchen, werken, bieren?

Beers & Bites is een fijne plek om te zijn. Zowel overdag als s’avonds. Overdag is er meestal genoeg plek om te werken of te studeren. er zijn overal stopcontacten. Vanaf 14 januari is er lunch verkrijgbaar. lunchplankie 4,50 eu en alle lunchkoffies 1.50 eu. BAM

S’avonds is het de plek om te bieren, te borrelen en lekker te eten. Bij Beers & Bites zien we je en vinden we het leuk dat je er bent.